pegaz pasic
JOŠ JEDAN POPUST ZA NAJMLAĐE I TOKOM DEČJEG SAJMA
 
Na zahtev mnogih mališana, Kombank arena je još jednom omogućila kupovinu ulaznica po promotivnoj ceni za The Royal Horse Gala i predstavu „Pegaz“!
Dečija publika i njihovi pratioci će za vreme trajanja Dečijeg sajma, od 17. do 19. oktobra, imati priliku da obezbedi svoju ulaznicu po jedinstvenoj ceni od 1500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.
The Royal Horse Gala, spektakularni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja na sceni, gostovaće po prvi put u Srbiji, sa predstavom „Pegaz“ u Kombank areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju, 26.10.2014. u 12h.
Krilati konj iz grčke mitologije „doleće“ u halu 3 Beogradskog sajma na Dečiji sajam od 17. do 19. oktobra, gde će zainteresovani moći dobro da se zabave zahvaljujući posebnoj mobilnoj aplikaciji koja omogućava pojavljivanje i fotografisanje sa glavnim likom iz predstave – Pegazom, koji će ih bar na trenutak, očarati i odvesti u svet fantazije.
Priliku da uhvate Pegaza iz predstave u još jednoj od njegovih virtualnih avantura i slikaju se sa njim, naši najmlađi imaće danas i sutra na Kids Festu u Domu Sindikata!
The Royal Horse Gala je šou pun magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode nadaleko čuvene vrste konja, poreklom sa evropskih kraljevskih dvorova i koji do današnjih dana nose naziv kraljevski zbog svojih korena, a veoma su retki i cenjeni u svetu, poznati po svojoj inteligenciji, osetljivosti i poslušnosti.
Predstava odiše elegancijom, harmonijom i snagom koja se iskazuje u partnerstvu i posebnoj vezi koja postoji između konja i jahača.
The Royal Horse Gala „Pegasus“, nastala u saradnji sa Jean-Marc Imbertom, puna je neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će užvati svi mali i veliki ljubitelji konja i kvalitetne zabave.
Povezana vest:  Otvaranje izložbe „Nije za preprodaju“ 19. maja u Prodajnoj galeriji „Beograd“