Spas-2„Spas 2″ Isidore Bjelice od 26. oktobra u prodaji
 
Knjiga „Spas 2″ Isidore Bjelice pred čitalačkom publikom pojaviće se ekskluzivno u nedelju 26. oktobra na štandu Lagune na Sajmu knjiga.
Knjiga „Spas 2″ u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs, moći će da se kupi od ponedeljka 27. oktobra.
Kada si u remisiji, ti si u limbu… Nisi bolestan, ali nisi ni zdrav. Ti čekaš… Čekaš da se bolest vrati, a nadaš se da se neće vratiti… Ovim rečima počinje nastavak ispovesti Isidore Bjelice započete knjigom „Spas“. Uvek je potrebna velika snaga da se čovek sučeli sa sobom. Isidora je pokazala da ima još veću hrabrost jer je istinu koju je morala priznati sebi odlučila da podeli sa drugima. Nastavljajući borbu za život, ona nastavlja da nas podučava o tome kako da živimo u ljubavi i nadi i kako da pronađemo veru.
„Nastavak knjige ‘Spas’ donosi istinite i necenzurisane dnevničke zapise moje dalje borbe sa opakom bolešću i ponovnim suočavanjem s njom. U ovom delu posebna pažnja je posvećena mojim svedočenjima o istinskom dejstvu ulja kanabisa, zatim integrativnim metodama koje su nam dostupne da bi se otklonila negativna dejstva hemioterapije, o kvantnoj medicini i što je najvažnije o putu sazrevanja ljubavi u nama i metodama duševnog čišćenja bola i trauma. Isključivi cilj ove knjige je da drugima koji se suočavaju sa istim problemom pomognem da nađu spas za sebe a da ne moraju da prolaze sva moja lutanja“, kaže Isidora Bjelica.
U drugom delu knjige „Spas 2″ Isidore Bjelice čitaoci će moći da pronađu vodič za alternativne metode lečenja, kao i brojne savete i primere iz ličnog iskustva o tome kako da se bolje podnesu bolne i dugotrajne terapije koje nam nudi klasična medicina.
Dokle god se ijedno biće na ovom svetu iskreno moli za našu dušu – za nas ima spasa.
Povezana vest:  Dela Endija Vorhola za 60 miliona dolara na aukciji