Dogvil logo DOGVIL interakcija – Mržnja prema strancima

Dođite u Dogvil. Pošaljite vaše radove na temu „Mržnja prema strancima“: video (do 30 sekundi), fotografije (do 10 komada) ili tekst (do 1000 karaktera). Odaberite formu koja vam najviše odgovara. Imate tačno 13 dana, do 3. novembra možete priložiti radove isključivo na „facebook eventu“ – http://bit.ly/DogvilInterakcija

„Mržnja prema strancima, prema onima koji dolaze. Šta će nam bilo ko? Sami smo sebi dovoljni. U Dogvilu nema mesta za one koji misle drugačije, izgledaju drugačije, ili vole drugačije“.

Povezana vest:  Akcija: 3 knjige za 999 dinara

SLOBODNO se javite, imaćemo još jednu temu za vas sledeće nedelje. Nakon 3. novembra 2014. godine objavićemo koji će radovi biti integralni deo predstave Dogvil.

Važna napomena: I dalje, do 3. novembra, možete postavljati radove na prve dve teme koje smo zadali: „Mržnja“ i „Nasilje nad ženama“, ali i pogledati pristigle materijale koji se nalaze u okviru gore navedenog facebook eventa.

Povezana vest:  DIREKTAN PRENOS OPERE „FALSTAF" 14.DECEMBRA U CINEPLEXXU

Glavnu mušku ulogu u predstavi igraće Branislav Trifunović, a glumica će biti odabrana na audiciji koja će se održati 22. oktobra tačno u podne u Mikser House-u u Beogradu (audicija nije otvorena za javnost). Muziku uživo izvodiće Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Autore pozorišne predstave Dogvil najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici. Na bini su tri muzičara, glumica i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Povezana vest:  Promocija nove knjige za decu Ljubivoja Ršumovića

Premijera – 19. decembar 2014. godine u Mikser House-u.

Koproducenti predstave Dogvil su Mikser, SKC Novi Sad, Dom omladine Pančeva i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.