napet-sou-koricePeto izdanje knjigoalbuma Napet šou Marka Šelica Marčela

Još jedna knjiga u nizu Laguninih izdanja doživela je neverovatan uspeh za vrlo kratak period.
Početkom oktobra ove godine u prodaju je pušten dugoočekivani knjigoalbum „Napet šou“ muzičkog umetnika i pisca Marčela i za samo nekoliko dana je rasprodat prvi tiraž.
Danas, mesec dana kasnije, u štampi se nalazi peto izdanje koje će se uskoro naći u prodaji.
„Napet šou“ je knjigoalbum – knjiga sa diskom. Osim tekstova svih pesama, sadrži i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju teme „Napetog šoua“.
Na ovom delu radilo je mnogo ljudi, različitih godina i profesija, u pokušaju da što bolje proniknu u svakodnevicu, naše „ovde i sad“ – jednom rečju, zašto svi živimo napet šou.
Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đordević, rok kritičar Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.
„Napet šou“ je jedinstvena zbirka savremene poezije i pronicljivih, svežih, analitičnih, ali i ljudski toplih portreta sveta koji nas okružuje.

Povezana vest:  LA LINEA GOSTUJE U BEOGRADU