kupoholicarka-u-holivuduNova hit knjiga Sofi Kinsele „Kupoholičarka u Holivudu“ uskoro u prodaji
 
Sofi Kinsela je autorka dvanaest svetskih bestselera, među kojima su i čuveni romani iz serijala o Kupoholičarki, po kojima je snimljen i holivudski film „Ispovesti jedne kupoholičarke“.
Stari i novi ljubitelji Kupoholičarke oduševiće se novom pustolovinom Sofi Kinsele, jer je ovog puta svoju junakinju odvela u Holivud, u grad biljnih napitaka, preskupih joga odmarališta i filmskih zvezda.
Sofi Kinsela u svojoj novoj knjizi „Kupoholičarka u Holivudu“ vraća se svojoj voljenoj junakinji Beki Brendon (devojačko prezime Blumvud) koja je oduševljena zbog svog dolaska u Holivud.
Ona i njena dvogodišnja kćerka Mini doselile su se u Los Anđeles da bi se pridružile Bekinom mužu Luku, koji je preuzeo službu za odnose s javnošću slavne glumice Sejdž Simor. Beki jedva čeka da počne da živi kao filmska zvezda i uživa u holivudskim znamenitostima, raskošnim centrima za jogu i kupovini na Rodeo drajvu. Međutim, iznad svega bi želela da postane lična stilistkinja – Sejdžina lična stilistkinja – kada bi je samo Luk upoznao sa Sejdž. A onda se Beki, sasvim neočekivano, pruža prilika da radi za Sejdžinu glavnu suparnicu i uprkos svim nevoljama koje će to izazvati, to je ipak ostvarenje njenog sna!
Premijere na crvenom tepihu, ograde od baršunastog konopca, najezde paparaca – Beki odjednom ima sve što je oduvek želela.
Ali da li je baš tako?
„Brža od provlačenja Viza kartice, moćnija od kupona dva-u-jedan i sposobna da popuni celu garderobu samo jednim odlaskom u tržni centar – to je Kupoholičarka!“ The Washington Post
„Kinsela ima istinskog dara za pisanje komedije.“ The Boston Globe
„Kinselina Beki Blumvud je odvažna i zabavna… Ni u jednoj prodavnici nećete naći šarmantniju glavnu junakinju od nje.“ People
Knjigu „Kupoholičarka u Holivudu“ od petka, 12. decembra, možete naći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
Povezana vest:  Ljubavna priča koju ćete dugo pamtiti: Romansa u Budimpešti