mesec filmaMesec filma u Evro-Đunti knjižarama

Ljubitelji filmskog platna sa nestrpljenjem čekaju februar i početak beogradskog FEST-a, međunarodnog filmskog festivala na kome se prikazuju najbolja svetska fimska ostvarenja iz prethodne godine. Bioskopske sale su pune, sa jedne projekcije se ide na drugu, i sedma umetnost zaista je u centru svih zbivanja.
Evro-Đunti će filmofile obradovati akcijom „Mesec filma“, tokom koje će cene svih stranih knjiga posvećenih sedmoj umetnosti za vreme trajanja FEST-a biti snižene za čak 20%! Luksuzne knjige na engleskom jeziku, po čijoj je odličnoj ponudi ovaj lanac knjižara dobro poznat, tako će biti još pristupačnije i dodatno skrenuti pažnju na filmsko platno. „101 Gangster Movies You Must See Before You Die“, „Alfred Hitchock’s Moviemaking Master Class“, „Eastwood“, „Writing movies“, „Zombies on film“, „Scorsese: A History of American Psyche“, „History of Spanish Film“ i „Lars von Trier“ samo su neki od velikog broja interesantnih naslova ponuđenih na ovoj akciji.
Mesec filma u Evro-Đunti knjižarama traje od 4. februara do 9. marta a količine knjiga su ograničene, pa se filmofili mole da što pre posete jednu od knjižara i uvere se u sjajnu ponudu.

Povezana vest:  Skandinavska i svetska književna senzacija: Čovek od kestena