Hoce li nam biti oprostenoU prodaji roman „Hoće li nam biti oprošteno?“
 
Novi roman nagrađivane autorke E. M. Houms „Hoće li nam biti oprošteno?“ nalazi se u prodaji širom Srbije.
Hari je oduvek zavideo svom mlađem bratu Džordžu, vrhunski uspešnom šefu jedne televizijske mreže, koji ima dvoje dece, divnu kuću i poželjnu ženu – ali Hari takođe zna da je njegov brat opasan čovek ubilačke ćudi. Kad jedan preljubnički poljubac za Dan zahvalnosti podstakne lanac neočekivanih događaja, Džordž konačno potpuno gubi vlast nad sobom, a ishod će toliko uzdrmati život obojici braće da će morati da ga promene iz temelja i pođu u potragu za oproštajem.
Smestivši gotovo biblijsku temu odnosa dva brata u savremeno domaćinstvo, Houmsova s mnogo humora analizira našu potrebu da budemo blisko povezani sa drugima, da svet oko nas uvek bude smislen kao i mogućnosti da i potpuno slomljena porodica nađe način da se zaceli.
„Ovo je najveći američki roman našeg vremena.“ Dženet Vinterson
Za roman „Hoće li nam biti oprošteno?“ Houmsova je dobila nagradu „Women’s Prize for Fiction 2013″. Ovo je jedna od najprestižnijih nagrada koja se dodeljuje u Velikoj Britaniji spisateljicama bilo koje nacionalnosti koje pišu na engleskom jeziku.
Knjigu „Hoće li nam biti oprošteno?“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.
Povezana vest:  Izvanredan debitanski roman Emili Gifin Nešto pozajmljeno odmah po izlasku postao je hit!