Kljuc tela

Bestseler br. 1 iz oblasti zdravlja od srede u prodaji

„Ključ tela“ Džulije Enders, bestseler br. 1 iz oblasti zdravlja prodat u više od milion primeraka širom sveta, od srede, 8. aprila, naći će se u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.
Ova knjiga pravi je fenomen! Otkako se pojavila na nemačkom tržištu zauzela je prvo mesto na svim top-listama. I sve do danas to se nije promenilo. Prava retkost, budući da je reč o knjizi čija je glavna tema naš organ za varenje. Džulija Enders s neverovatnom lakoćom i izuzetno duhovito opisuje najsloženije fiziološke procese tako da svako bez ikakvog predznanja može da ih razume.
Imidž „crne ovce među organima“ promenio se. Dve trećine našeg imunološkog sistema nalaze se u našim crevima. Naša utroba, taj neverovatni mehanizam izuzetne osetljivosti, odgovornosti i spremnosti, posle mozga ima najveći nervni sistem. Kada se s njom dobro postupa, zahvalna je na tome i postaje osnova našeg zdravlja. Ako želimo da se u svome telu osećamo dobro, da duže živimo i budemo srećni, moramo da negujemo svoju utrobu. To znači i obratno: prekomerna težina, depresije i alergije povezane su sa neuravnoteženošću crevne flore.

Povezana vest:  Knjige u izdanju Lagune najčitanije u 2016. godini

Pred vama je knjiga utemeljena na najnovijim medicinskim istraživanjima u kojoj se otkrivaju fascinanti podaci. Mlada naučnica Džulija Enders šarmantnim tonom objašnjava i ističe koliko su creva složen i čudesan organ.
Utroba je ključ tela: ona nam otvara sasvim nov pogled kroz zadnja vrata.
„Niko do sada nije ovako uzbudljivo i duhovito pisao o organima za varenje!“ Stern

Povezana vest:  Nova knjiga Ivane Dimić "Arzamas" od petka u knjižarama