MojKiosk - knezKNJIGA NIKADA BLIŽE

Povodom Svetskog dana knjige koji se obeležava 23. aprila, MOJ KIOSK u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo organizuje promotivnu akciju tokom koje će na kioscima MOJ KIOSK u svim gradovima Srbije moći da se kupe dve knjige po izboru VULKAN IZDAVAŠTVA po ceni od 499 dinara. Akcija ce trajati do 2. maja, kako bi potrošači mogli da izaberu najlepše naslove za uživanje i u predstojećim praznicima.
U vremenima kada knjiga vodi bitku sa internetom i mobilnim telefonima, ne treba da čudi podatak da dve trećine građana ne čita knjige, a svaki četvrti građanin ne čita novine. S obzirom da na tržištu postoji sveobuhvatna ponuda divnih naslova pomoću kojih se izdavači trude da povećaju čitalačku publiku, MOJ KIOSK se zajedno sa njima stalnim osmišljavanjem akcija i promocija intenzivno zalaže da knjige postanu dostupnije i interesantnije čitaocima.
Budući da je MOJ KIOSK omogućio da veliki izbor različitih naslova domaćih i stranih autora po izuzetno povoljnoj ceni bude svima na dohvat ruke, makar na kratko umesto kompjutera i mobilnih telefona izaberite knjigu i svoj kutak za čitanje, što je najlepši način da mislima otputujete u neki drugi svet, drugo vreme i doživite novu avanturu. Prema istraživanjima, čitanje je navika koja najviše opušta, a to je sasvim dovoljan razlog da posetite vama najbliži MOJ KIOSK i odaberete neku od knjiga.

Povezana vest:  Najprodavanija knjiga iz oblasti popularne psihologije „Od kada sam se zavolela – VOLIM" Ivane Kuzmanović