All Me fest Nova SVestALL ME FEST NOVA SVEST U NEDELJU U MIKSER HOUSEU
 
All Me Fest Nova Svest, koji se u organizaciji Centra novih perspektiva i Mikser Housea održava u nedelju, 10. maja, od 11 do 20 časova, je pažljivo kreiran kako bi omogućio ljudima  da dobiju uvid u sve blagodati prirodnog i harmoničnog načina života, kao i da steknu prva praktična znanja na putu ličnog razvoja.
Ovaj jedinstveni događaj predstaviće bogat i raznovrstan jednodnevni program čiji će učesnici biti stručni predavači kao i pojedine poznate  ličnosti koje svojim delovanjem postaju sinonim za svestan, zdrav i ispunjen način života.
Posetioci će imati priliku da u okviru programa prisustvuju na šest potpuno različitih razvojnih i motivišućih predavanja i praktičnih radionica, kao i da na bini posmatraju prezentacije raznih veština za negu duha i tela.
Na predavanjima možete saznati:
Kako održati visok nivo svesti u toku dana (Nebojša Nedić), šta to znači vratiti se sebi i kako se izvodi meditacija na zvuk (Branko Kovačević i Srđan Gojković Gile), koja je uloga 7 energetskih centara u telu svakog čoveka (Tatjana Jevđović uz specijalne goste),  kako su životna iskustva promenila poznatu spisateljicu i prvu srpsku blogerku (Žana Poliakov), koje su to tajne čišćenja organizma od toksina (Georgij Nazarov) i zašto je ljubav prema sebi jedini pravi lek (Margarita Milenković).
U prostoru Mikser Housa, predstaviće se i brojni izlagači čiji se proizvodi i usluge zasnivaju na zdravom i  holističkom pristupu životu. To će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu okupe svi ljudi koji svoje poslovanje zasnivaju na pravim vrednostima  i poštovanju prirode.
Da bi svim roditeljima omogućili kratak predah od dnevnih obaveza i nesmetano prisustvo na predavanjima, pripremljen je dečji kutak sa organizovanim programom koji sprovode iskusni i edukovani animatori.
Festival je otvoren od 11 do 20 časova, a ulaz je 150 dinara.
Povezana vest:  „Ovo nije veselo mesto" Vladimira Arsenijevića 4. juna u prodaji