Ocarana tobom

Nastavak erotskog serijala „Krosfajer“ Silvije Dej

Taman na vreme, za godišnje odmore, Čarobna knjiga objavila je četvrti nastavak popularnog erotskog serijala „Krosfajer“ japansko-američke autorke Silvije Dej.
„Krosfajer“ – uzbudljiva i strasna romansa Gidiona Krosa i Eve Tramil je posle „Pedeset nijansi“ E L Džejms najtraženiji erotski serijal u svetu a knjige Dejove često su na prvom mestu Njujork tajmsove bestseler liste.
Posle romana „Obnažena pred tobom“, „Ogledam se u tebi“ i „Prepletena s tobom“ pred čitaocima je sada najnoviji nastavak „Očarana tobom“ gde se Eva i Gidion suočavaju s duhovima iz prošlosti i pokušavaju da izgrade srećnu budućnost o kojoj sanjaju.
„Krosfajer“ kao u ostalom i većina sličnih erotskih romansi, koketira sa opsesivnom potrebom za kontrolom glavnog junaka koja se tumači kao zaljubljenost ili ljubav, povremenim izletima u nešto začinjeniji seks, ljubavnom vezom koja se graniči sa patologijom, mračnom prošlošću koja preti da im sve uništi…
Svi ti klišei ipak su upakovani u pitak, senzualan roman koji se lako čita i koji je savršen za lenje letnje dane.
Kritika koja se bavi ljubavnim i erotskim romanima je uglavom pozitivno reagovala na knjigu nazvavši je strasnom i zaraznom knjigom koja će očarati čitaoca od prve rečenice.
Silvija Dej je Njujork tajmsova i internacionalna bestseler autorka s preko dvadeset nagrađivanih romana, objavljenih u više od 40 zemalja. U 28 zemalja je na vrhu lista prodaje, s višemilionskim tiražima svojih knjiga.
Lajonsgejt je otkupio prava za televizijsku ekranizaciju njenog serijala Krosfajer.

Povezana vest:  Prvi "miksovan" roman "Abraham Linkoln - lovac na vampire"