off-teatar-doma-omladine

OFF TEATAR ponedeljkom – UKLjUČI SE!

Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane neformalne i formalne umetničke grupe, kao i neformalne i formalne pojedince i timove da se prijave da nastupaju u okviru scenskog programa OFF TEATAR ponedeljkom, od septembra 2015. do januara 2016. u prostorima Doma omladine Beograda. Konkurs je otvoren do 21. avgusta 2015. godine, a odluku o izabranim projektima donosi uredništvo Doma omladine Beograda.

Na konkurs se mogu prijaviti autori i produkcije koji imaju već pripremljenu predstavu (bez obzira da li se već igrala ili ne) koja po stilu i formi podrazumeva alternativno pozorište, sajt specifik događaje, performanse, koreodrame i sve druge nestandardne forme scenskog izraza.

Povezana vest:  Radni susreti: Onlajn razgovor sa pozorišnim i vizuelnim umetnikom iz Bejruta Rabiom Mrueom

Poželjno je da prijave budu u elektronskom formatu i šalju se na adresu [email protected] sa naznakom ZA KONKURS – OFF TEATAR ponedeljkom.
U slučaju da učesnici na konkursu nisu u mogućnosti da prijavu na konkurs upute u elektronskoj formi, konkursni materijal na mogu uputiti poštom na adresu: Dom omladine Beograda, Makedonska 22/4, sa naznakom ZA KONKURS – OFF TEATAR ponedeljkom.

Povezana vest:  SVETLANA VELMAR-JANKOVIĆ U „LAGUNI“ Početkom septembra naša poznata književnica Svetlana Velmar-Janković potpisala je ugovor sa izdavačkom kućom „Laguna“ o objavljivanju dve svoje knjige: prvog dela autobiografske proze pod naslovom „Prozraci“, koja će

Prijava treba da sadrži:

1.Tekstualni dokument (word doc) sa osnovnim podacima o autorima koju realizuju projekat (ime i prezime, adresa, mejl, broj telefona), biografijom i kratkom informacijom o dosadašnjem radu.
2. Tekstualni dokument o samom projektu – naziv, trajanje, kratak sadržaj.
3. Tehničku specifikaciju projekta (do 3000 karaktera), kao i linkove na dodatne fotografije, video i internet prezentacije ukoliko postoje. Poželjno je da fajl prezentacije ne prelazi 800kb. Trebalo bi poslati i tlocrt, sa neophodnim dimenzijama za prikazivanje, kao i sa potrebnim dekorom i rasvetom, i specifikaciju za zvuk. Potrebno je poslati i vreme predviđeno za pripreme izvođenja.
Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti putem telefona 011/3220-127 ili mejla [email protected].

Povezana vest:  Knjiga pesama za mališane "Januar u žirafi" Dejana Aleksića u prodaji od 12. marta

Rezultati konkursa biće saopšteni najkasnije do 11. septembra 2015. godine.

Uslovi prikazivanja i obaveze autora definišu se naknadno, ugovorom.