Gijom-Muso---U-jednom-trenu korica-PRESS

Novi roman Gijoma Musoa „U jednom trenu“ od 9. jula u Srbiji

Izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo objaviće u četvrtak, 09. jula, najnoviji roman jednog od najčitanijih svetskih autora Gijoma Musoa pod nazivom „U jednom trenu“.
Vulkan izdavaštvo ekskluzivni je izdavač dela Gijoma Musoa za teritoriju Srbije od 2008. godine kada je objavljen roman „Zato što te volim“. Ova izdavačka kuća objavila je do sada 11 Musoovih romana: „Samo budi ovde“, „Možda nebo zna“, „Ostani kraj mene“, „Zato što te volim“, „Vrati mi se“, „Kako bih bez tebe“, „Devojka od papira“, „Zov anđela“, „7 godina kasnije“, „Ako sutra ne postoj“i i „Central Park“.
Delo „U jednom trenu“ dobilo je visoke ocene kritičara i nosi epitet jednog od njegovih romana sa najneizvesnijim krajem, po čemu je Muso upravo i poznat u književnom svetu.
Autor je inspiraciju za ovo delo dobio nakon odmora koji je proveo u starom svetioniku u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je i nastao lik glavnog junaka ove priče, Artura Kostela.
Koristeći metaforu starog svetionika kao porodičnog nasleđa, želeo je da odgonetne kakve vrednosti prenosimo na našu decu i u kojoj meri naša dela zavise od porodične istorije.
Za razliku od „Central Parka“ gde je radnja smeštena u 24 časa, radnja novog romana raširena je na 24 godine, čime je francuski autor želeo da prikaže sve društvene, političke i tehnološke promene koje su se dogodile u svetu u tom periodu i kako su one uticale na pojedinca.
„U jednom trenu“ naći će se 9. jula u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i u ostalim bolje snabdevenim knižarama u našoj zemlji. Takođe, naslov možete pronaći i na sajtu www.vulkani.rs.

Povezana vest:  NOVA SEZONA TANGO KURSEVA U GVARNERIUSU