Knjizara Delfi i Lagunin klub citalaca u Gornjem Milanovcu

Knjižara Delfi i Lagunin klub čitalaca u Gornjem Milanovcu

Knjižarski lanac Delfi bogatiji je za još jednu knjižaru, ovog puta u Gornjem Milanovcu.

U ulici Vojvode Milana br. 4 ljubitelji knjige uživaće u novom luksuznom čitalačkom kutku u prostoru od 100 m² – knjižari Delfi i Laguninom klubu čitalaca.

Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat. Knjižara u Gornjem Milanovcu nedeljom neće raditi.

Povezana vest:  Tople ljubavne priče Vulkan izdavaštva za hladne dane

Ova bogato opremljena knjižara zadovoljavaće najsavremenije svetske standarde i ispunjavati ukus i najzahtevnijih kupaca.

Osim bogate ponude Laguninih izdanja stranih i domaćih autora, posetiocima će biti dostupna i najtraženije knjige ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike u knjižari će moći da se kupe priručnici, kuvari, vodiči, monografije, enciklopedije…

AKCIJA: U knjižari Delfi u Gornjem Milanovcu u toku je akcija na kojoj se odabrane enciklopedije mogu kupiti sa popustom od 50 i 75 odsto. Spisak enciklopedija koje su na popustu od 50 i 75 odsto možete pogledati ovde.

Povezana vest:  Predstavljena zbirka humorističkih priča "Zovem se Mama"

U planu je da se u knjižari održavaju promocije domaćih i stranih izdanja, gostovanja pisaca i druženja čitalaca sa autorima.

Pored najboljih knjiga, svima će biti na raspolaganju i odlična ponuda proizvoda iz gift programa vodećih evropskih dizajnerskih kuća i Lagunin klub čitalaca koji članovima nudi brojne pogodnosti i popuste prilikom kupovine Laguninih izdanja.

U želji da čitaocima iz Gornjeg Milanovca ponudimo sve na jednom mestu, obezbedili smo i prodaju ulaznica za najpopularnija zbivanja u glavnom gradu.

Povezana vest:  Ajzak Bel, novi junak serije romana Klajva Kaslera

Dobro došli u novu omiljenu knjižaru u Gornjem Milanovcu!