Ne odustaj od ljubavi

„Ne odustaj od ljubavi“ Žane Korolije od srede u prodaji

Ona ima 47 godina i napisala je vodič kroz ljubavne odnose. Ona se zove Žana Korolija a njena prva knjiga „Ne odustaj od ljubavi“ naći će se u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od srede, 5. avgusta.

Autorka jednog od najčitanijih blogova posvećenih odnosima medu polovima okupila je svoje najintrigantnije tekstove u knjigu jedinstvene britkosti, emotivnosti i iskrenosti. Nije prećutala nijednu temu iz života moderne žene i modernog muškarca, bilo da su u pitanju parovi, ljubavni trouglovi, supružnici, ljubavnici, bivši i bivše, nepreboljeni, iznevereni, rastavljeni, posvađani, usamljeni… Svi oni, uskomešanim emocijama povezani ili sukobljeni, tragaju za ljubavlju i samopoštovanjem.

Povezana vest:  AKCIJA "OSTANI KOD KUĆE" LAKŠA UZ ANTOLOGIJSKE PREDSTAVE MADLENIANUMA

Šta žene žele, zašto muškarci ne vole lepe, pametne i uspešne žene, kako da ga zavedeš, kako se otarasiti suparnice, da li je Facebook postao Fuckbook i mnoge druge teme obrađuje ova pronicljiva, duhovita i poučna knjiga kolumnistkinje Žane Korolije i predstavlja nepretenciozan vodič kroz ljubavne odnose koji će pomoći svakom čitaocu, ženi i muškarcu, da u toj potrazi načini pravi i odlučni korak.

Povezana vest:  Velika subotnja gužva i sjajni pisci na Laguninom štandu

Žana Korolija je studirala španski jezik i uvek se bavila najtraženijim zanimanjima među ženama, o kojima devojčice sanjaju i pišu sastave (Stjuardesa-PR Manager-Kolumnistkinja). Poslednjih 19 godina bavi se integrisanim marketinškim komunikacijama, sa ekspertizom u domenu odnosa sa javnošću. Poseduje veliko profesionalno iskustvo, stečeno kroz rad u domaćim i internacionalnim marketinškim i specijalizovanim agencijama za komunikacije. Tokom poslednje četiri godine, svoja razmišljanja, ideje i frustracije pretakala je u kolumnu na portalu najčitanijeg ženskog magazina Lepota&Zdravlje, a odnedavno sve to istresa kroz sito i rešeto na svom portalu Sito&Rešeto (www.sitoireseto.com). Spremno iščekuje čoveka svog života. Na njemu je samo da se pojavi.

Povezana vest:  Scenario za predstavu o Hari Poteru i kao knjiga