Rodjendan-knjizare-Uzice

Proslavimo zajedno prvi rođendan knjižare Delfi u Užicu

Prošlo je godinu dana od kako Užičani imaju svoju omiljenu knjižaru. U petak, 14. avgusta, knjižara Delfi u Užicu slavi svoj prvi rođendan. Gost Užičana za prvi rođendan biće jedan od najomiljenijih pisaca u Srbiji – Vanja Bulić. On će predstaviti svoj novi roman „Teslina pošiljka“, družiće se sa čitaocima i potpisivati svoje knjige u petak, 14. avgusta od 18 sati u knjižari Delfi u Užicu, Trg Svetog Save 46.

Povezana vest:  Novi roman Umberta Eka " Nulti broj"

Tokom celog dana, 14. avgusta, svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama, a čitaoci će uz svaku kupovinu dobiti i poklon iznenađenja. Poklone su pripremili prijatelji ovog događaja: Golden Rose, LMX, Nescafé, poslastičarnica Una, Dr Oetker, Bambi i Nestea.

U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz Lagune naslove, u knjižari Delfi u Užicu nalaze se i naslovi ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike, u knjižari možete da kupite priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije…

Povezana vest:  "Booka" objavila roman oskarovca Paola Sorentina

Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 16 sati.