WTF promo

Mikser teatar predstavlja još jednu premijeru: WHAT THE FUCK ARE WE DOING HERE?

Publika će u avgustu imati priliku da na Miksalištu (Mostarska 5) pogleda novu predstavu na repertoaru Mikser Teatra – „What the Fuck are We Doing Here“ u režiji Maje Maletković.
25. i 26. avgusta u 21h, publika će imati priliku da pogleda premijere predstave izuzetno nadarene Maje Maletković (Volvo kamioni, Atelje 212), vrlo provokativnog naziva „What the Fuck are We Doing Here?“.
Predstava se igra na engleskom jeziku i bavi se fenomenom ,,odliva mozgova“, polazeći od statistike da je skoro 200 000 mladih do 30 godina u Srbiji nezaposleno i da smo prva zemlja u regionu a druga na svetu po broju mladih i obrazovanih koji se bespovratno sele u inostranstvo.
„What the fuck are we doing here?“ predstavlja farsični kabare, baziran na ličnim ispovestima autorskog tima i otvara temeperspektive i očekivanja mladih u Srbiji, emigracije, ksenofobije, identiteta i predrasuda u Srpskom društvu. Predstava je socijalno angazovana s jedne a jako duhovita s druge i bavi se fenomenom koji nije samo usko vezan za Srbiju nego za celu Evropu.
Autorski tim, na osnovu čijih ispovesti se gradi predstava, a koji ujedno i izvodi predstavu, čine: Maja Maletković (reditelj),Katarina Janković (dramaturg), Dunja Sabljić (vizuelni identitet), Željko Maksimović (glumac) i Danica Vujosević i Jovan Marić (muzika)
Karte po ceni od 500 dinara, dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa.

Povezana vest:  "Kofer gospođe Sinkler", priča o gubitku, ljubavi...