Melatonin bojanke PLAKAT A4 02

Za lak i miran san! Uz dve kupljene bojanke za odrasle Melatonin na poklon

 

„Kreativno bojenje za odrasle“ i „Bojenjem protiv nesanice“ postali su svima omiljena razonoda. Ukoliko još niste nabavili svoj primerak, ovo je prava prilika. Kupovinom ove dve bojanke, od utorka, 15. septembra, na poklon dobijate Melatonin, preparat protiv nesanice, za prirodnu regulaciju ritma budnosti i spavanja. Poklon je obezbedila kompanija Bgb Italiana koja je već 12 godina distributer i zastupnik kompanije ESI s.p.a. iz Italije.

Povezana vest:  Knjiga koja će vas "nokautirati" u prvoj rundi - "Apsolutna istina" Majka Tajsona

Melatonin je supstanca koju organizam prirodno proizvodi tokom noći i koja olakšava uspavljivanje i omogućava čvršći san.

Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manjak melatonina se uspešno može nadoknaditi uzimanjem melatonina u obliku dijetetskih suplemenata.

ESI Melatonin tablete ubrzavaju uspavljivanje, na prirodan način regulišu cikluse budnosti i sna i obezbeđuju okrepljujući san, imaju antioksidativno dejstvo, usporavaju starenje organizma i ne izazivaju zavisnost.

Povezana vest:  Naučite svahili u Muzeju afričke umetnosti

„Bojenjem protiv nesanice“ i „Kreativno bojenje za odrasle“ u izdanju Lagune sadrže stotine crno-belih detaljnih crteže za bojenje uz čiju pomoć ćete se opustiti i osloboditi stresa. Od papirnih aviona do jednoroga, kišobrana, planinskih prizora, listova, cvetova, apstraktnih šara, bojanke za odrasle sadrže sve to i mnogo više. Bojanke za odrasle su rađene na kvalitetnom papiru koji daje slobodu izbora tehnike, od vodenih do drvenih bojica i flomastera.

Povezana vest:  Glumac Vojislav Brajović otvara "Dane komedije"

Odavno je poznato da žvrljanje i bojenje poboljšava misaone procese i omogućava na opuštajući i visokokreativan način mozgu da se oslobodi napetosti i stresa. Opuštanje koje pružaju bojanke snižava aktivnost amigdale, deo mozga koji predstavlja centar naših emocija, a za koju stručnjaci tvrde da kontroliše osećanja.

Prilikom kupovine bojanki važe količinski i članski popusti, a akcija se odvija u svim knjižarama Delfi u Beogradu i širom Srbije dok traju zalihe.