grej-korice

„Pedeset nijansi“ iz ugla Kristijana Greja u prodaji od petka

Posle trilogije „Pedeset nijansi“ ništa više nije isto. Ljubavno-erotska priča koja je zapalila svet postavila je rekorde prodaje, čitanosti i gledanosti. A sada nam stiže svojevrsni nastavak trilogije, dobro poznata priča ali iz ugla junaka Kristijana Greja.

Kristijanovim rečima, putem njegovih misli, razmatranja i snova, E L Džejms nudi novi uvid u ljubavnu priču koja je opčinila stotine miliona čitalaca širom sveta.

Kristijan Grej mora da kontroliše sve; njegov svet je uredan, disciplinovan i emotivno prazan ‒ sve do dana kad u njegovu kancelariju ne upadne Anastazija Stil, lepih nogu i neuredne smeđe kose. On pokušava da je zaboravi, ali umesto toga obuzima ga bura osećanja koja ne shvata i kojima ne može da odoli. Za razliku od svih žena koje je upoznao, stidljiva i obična Ana kao da vidi kroz njega ‒ hladno, ranjeno srce što se krije iza poslovnog genija koji vodi luksuzan život.
Hoće li veza s Anom odagnati užase njegovog detinjstva koji ga proganjaju svake noći? Ili će njegove mračne seksualne želje, potreba za kontrolom i prezir prema sebi što mu ispunjava dušu oterati tu devojku i uništiti krhku nadu koju mu nudi? Roman „Grej“ nudi jedinstven uvid u misli, dušu i srce mladog muškarca koji zbog teških trauma iz detinjstva naprosto ne zna šta da radi kad se suoči s ljubavlju.

Povezana vest:  Odlažu se predstave u Narodnom pozorištu

E L Džejms je bivša televizijska producentkinja, supruga i majka dvoje dece. Živi u zapadnom Londonu. Barbara Volters ju je 2012. uvrstila u „deset najfascinantnijih ljudi godine“, časopis Tajm ju je ubrojao u „najuticajnije ljude na svetu“, a Pablišer vikli ju je proglasio „osobom godine.“ Roman „Pedeset nijansi – Siva“ ostao je na listi bestselera Njujork tajmsa 133 nedelje zaredom, a filmska adaptacija Juniversal pikčersa – na kojoj je Džejmsova sarađivala kao producentkinja – oborila je rekord gledanosti 2015. godine.

Povezana vest:  Srećan rođendan, Hari Hule!

Novi svetski hit E L Džejms, roman „Grej“, možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od petka, 25. septembra.