Mic-Kalin--Gospodin-Holms Neresena-misterija korica-PRESS

GOSPODIN HOLMS: NEREŠENA MISTERIJA U VULKAN IZDAVAŠTVU

Vulkan izdavaštvo i autor Mič Kalin odlučili su da vernim obožavaocima Šerloka Holmsa pruže mogućnost da zavire u život svog omiljenog junaka i nakon njegovog povlačenja iz detektivskog posla.
Roman Gospodin Holms: Nerešena misterija prikazuje najpoznatijeg svetskog detektiva u potpuno novom svetlu. Šerlok ima 93 godine, živi povučeno, daleko od misterija i zločina, bavi se pčelarstvom, piše dnevnik i povremeno se priseća uzbudljivih vremena i nebrojenih misterija koje je uspešno odgonetnuo.
Pred sam kraj svoj života, Holms se vraća na jedan stari slučaj koji će mu pomoći da pronađe odgovore na pitanja koje ga muče – pitanja o ljubavi, životu i ograničenosti ljudskog uma.
Dug iz prošlosti primorao je slavnog detektiva da još jednom uposli svoj blistavi um. Zagonetka koja se našla pred njim predstavlja krunu Holmsovog istraživačkog rada, ali i mnogo više od nerešenog slučaja – njeno rešenje doneće odgovore na sva njegova pitanja.

Povezana vest:  Praznik igre - 11. BFI od 30. marta

Roman Miča Kalina poslužio je i kao scenario za film Mr.Holms u kome glavnu ulogu tumači Jan Mekelen.
Gospodin Holms: Nerešena misterija nalazi se u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i u ostalim bolje snabdevenim knižarama u našoj zemlji. Takođe, naslov možete pronaći i na sajtu www.vulkani.rs.