Plakat Akcija-Henkelkuvar 02

Poklon za kuvare!

Akcija „Poklon za kuvare!“ biće organizovana u svim knjižarama Delfi širom Srbije od ponedeljka, 23. novembra i trajaće dok ima zaliha.
Uz kupljenu jednu od tri ponuđene knjige „Sale & Pepe – Soćno meso na trpezi“, „Sale & Pepe – Pasta i pirinač“ ili „Gastronomad“ na poklon dobijate proizvod kompanije Henkel.
Henkel svakom kupcu navedenih knjiga daruje novi Mer Power. Novi Mer Power – duplo jači u borbi protiv masnoće i tvrdokornih naslaga. Nakon omiljenog porodičnog jela niko ne voli da se lati teškog posla pranja posuđa. Ali sada je dostupna velika pomoć, nova Mer Power formula, koja nije samo snažno efikasna u borbi protiv masnoće već je i izuzetno snažna u skidanju tvrdokornih naslaga. Novi Mer Power za ručno pranje posuđa sa dvostrukim dejstvom učiniće da posuđe bude savršeno čisto i sjajno uz manje truda nego ranije.
„Sale & Pepe – Sočno meso na trpezi“ sadrži proverene recepte i pouzdane instrukcije za kuvanje s uživanjem.
Punjena i rolovana pečenja * Hrskava ušuškana pečenja * Pečenja sa sezonskim voćem * Pečenja s mirisnim dodacima i sosovima * Vanvremenski klasici
Uz „Sale & Pepe – Pasta i pirinač“ obogatite svoj meni novim verzijama testenine i pirinča.
Idealni izbor za lagan ručak * Brza priprema * Testenine svih vrsta i oblika * Pirinač za dugovečnost * Rižoto i njegove tajne * I ukusno i zdravo.
„Gastronomad“ je knjiga namenjena svima koji vole da putuju i omaste brk usput.
Što se tiče putovanja, trebalo bi da se zadovoljite iskustvima autora. A kada je reč o onom slasnom delu priče, uz njegovu pomoć imate priliku s malo truda i veštine da dožvite sve – iz prve ruke. Postoji prilično rasprostranjena predrasuda da se dobro jede samo kod kuće. Ovi redovi neka su vrsta dokaza da se dobro kuva i jede na svim meridijanima.

Povezana vest:  Ponovo otvoren Muzej flipera u Budimpešti

Korak po korak do savršenog obroka.
Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti.