cipka 2

Premijera performansa „Čipka i čokolada – balkanski sex i grad“ 20. februara

Performans “ Čipka i čokolada – balkanski sex i grad“ će premijerno biti predstavljen beogradskoj publici, a potom i širom Balkana.
Ovaj zanimljivi performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada“ na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Blakanu.
Neobične karaktere romana „Čipka i čokolada“ tumače mladi i talentovani glumci Ivana Panzalović, Lazar Dubovac -lica prepoznatljiva iz televizijskih serija, kao i mlada Milena Matić-Lasic.
„Čipka i čokolada – balkanski sex i grad“ je svojevrstan performans koji se sastoji iz dramskih i muzičkih segmenata. Performans je pored toga prožet songovima koje izvode operska diva Gabrijela Ubavić, Frano Lasić i Zoran Paunovic (grupa Jugosloveni).
Knjiga „Čipka i čokolada“ je svetlost dana ugledala na Sajmu knjiga 2015. u Beogradu, neobična po formi i stilu pisanja čitalačku publiku je osvojila na prvi pogled.
Potpisuju je tri autora Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer. Režija je poverena Milanu Jeliću i Franu Lasiću, scenarista je Ivana Panzalović, a producent Stanko Holcer.
Pretpremijera predstave će se održati 20. februara u 18:30h u prostoru UK Vuk Karadžić, Bulevar kralja Aleksandra 77a.
Zbog velikog interesovanja premijera će biti održana već istog dana, na istom mestu sa početkom u 21h.

Povezana vest:  Počeo Kineski festival svetla u Beogradu i Novom Sadu