muso 5 godina

Gijom Muso petu godinu zaredom najprodavaniji pisac u Francuskoj

Francuski dnevni list Figaro petu godinu zaredom proglasio je Gijoma Musoa najprodavanijim piscem u toj zemlji. Sa preko 1.700.000 prodatih primeraka u 2015. godini, ovaj pisac bestselera na vrhu je liste rangiranih.

Ljubitelji knjiga i dalje se nisu zasitili Musoovih misterija. Njegov poslednji roman U jednom trenu zauzima vodeće mesto na bestseler listama širom Evrope od kada je objavljen u martu 2015. godine. Dokaze popularnosti ovog pisca dobijamo i na tržištu Srbije gde je ovaj roman ovenčan nagradom Zlatni Hit Liber za 2015. godinu.

Povezana vest:  Knjige za kupanje sa specijalnim efektom

Gijom Muso je do sada napisao trinaest romana koji su prevedeni na preko 40 jezika i prodati u preko 22 miliona primeraka. Prvi Musoov roman na srpskom jeziku objavljen je u 2008. godine pod nazivom Zato što te volim. Osam godina i jedanaest objavljenih romana kasnije Gijom Muso u našoj zemlji ima armiju zaljubljenika u njegov specifičan stil pisanja, karakteristične likove i neizvesne završetke.

Povezana vest:  „Blato, znoj i suze" Bera Grilsa u prodaji od četvrtka

Dok čekate novu književnu senzaciju iz pera ovog mladog Francuza, proverite da li u svojoj kolekciji imate sva njegova prethodno objavljena dela:

1. U jednom trenu
2. Central park
3. Ako sutra ne postoji
4. Sedam godina kasnije
5. Zov anđela
6. Devojka od papira
7. Možda nebo zna
8. Kako bih bez tebe
9. Vrati mi se
10. Ostani kraj mene
11. Samo budi ovde
12. Zato što te volim

Povezana vest:  Putuj, nauči, istraži: SRBIJA i SVET