Moj kutak za čitanje – nagradni foto-konkurs

Izdavačka kuća Laguna raspisuje nagradni foto-konkurs „Moj kutak za čitanje“. Pozivamo vas da nam pošaljete fotografije na kojima se nalazi neka Lagunina knjiga – u prostoru koji vas najviše inspiriše da čitate. Fotografije pošaljite na mejl [email protected] ili postavite na društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i postaćete potencijalni dobitnik nagrade. Pravo učešća imaju svi koji nam fotografije pošalju nam mejl od 25. aprila do 27. juna 2016. godine ili ih u istom periodu objave na nekoj od društvenih mreža. Pobednici konkursa biće proglašeni u četvrtak, 30. juna 2016. godine.
Sve fotografije pristigle na konkurs „Moj kutak za čitanje“ biće objavljene na sajtu Lagune.

Povezana vest:  U užem izboru za nagradu Politikinog Zabavnika tri romana u izdanju Lagune

Jedan autor može učestvovati sa najviše pet fotografija. Fotografije moraju biti minimalne širine 800 piksela i veličine do 10 MB. Uz podatke o autoru neohodno je navesti i naziv fotografije kao i naslov knjige koja je na fotografiji. Poželjni su, ali ne i neophodni, kratki opisi mesta, ambijenta i oklonosti pod kojima je fotografija nastala. Organizator zadržava pravo da ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara uslovima konkursa, kao i fotografije koje ne zadovoljavaju tehničke standarde.

Žiri izdavačke kuće Laguna odabraće tri fotografije (pristigle na mejl [email protected]) čiji će autori biti nagrađeni lepim i vrednim nagardama:
Nagrada za prvo mesto: paket Grand Aroma kafe, paket Antonio Banderas i paket od 5 romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
Nagrada za drugo mesto: paket Antonio Banderas i paket od 5 romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
Nagrada za treće mesto: paket od pet romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
Ukoliko slike postavite samo na društvene mreže pod haštagom #gdečitam, tri najlepše slike nagradićemo sa po dva romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
Učesnici moraju biti nosioci autorskih prava za poslate fotografije, u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Laguna se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografija bez naknade ustupa Laguni pravo korišćenja svih poslatih fotografija isključivo za promociju foto-konkursa. Laguna će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornom ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografija na konkurs autor potvrđuje da se u potpunosti slaže sa navedenim uslovima.

Povezana vest:  Smešne naravi (i poneka suza) na pozornici frizerskog salona - "Ko te šiša!" Irene Petrović u prodaji od 13. januara

*Fotografija kojom je ilustrovana ova vest pobednička je fotografija sa konkursa „Leto sa Lagunom“ – autor ove fotografije je Mateja Jeremić.