Novinarka i blogerka, a od sada i spisateljica, Bojana Bles, objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom „Gde Dunav izvire“. U prijatnom ambijentu prestoničkog „Bajloni Bar & Beyond“, autorka koja trenutno živi i stvara u Berlinu, pred brojnom publikom predstavila je roman koji donosi priču o hrabrosti, ljubavi i putovanjima.

Ovo je roman o devojci koja napušta Srbiju i novi život započinje u Dubaiju. Od novinarke ona postaje stjuardesa, i upušta se u potragu- potragu za sobom. U Emiratima stiče nove prijatelje, na mnogobrojnim putovanjima upoznaje nove kulture i narode, širi svoje vidike… Osim toga, moja junakinja na letu upoznaje i čoveka svojih snova, objašnjava Bojana Bles.

Povezana vest:  Noć istraživača – Vožnja kroz vreme uz naučne igre i probleme

Ova knjiga biće prava poslastica za sve avanturiste i ljubitelje putovanja, jer Bojana na veoma živopisan način donosi priču o najrazličitijim destinacijama širom sveta- od Njujorka, preko Pekinga, Kejptauna, Los Anđelesa,do Amsterdama, Brizbejna, i same nas ostavljajući da sanjarimo o tim dalekim mestima. Roman „Gde Dunav izvire“ u izdanju kuće Admiral Books u prodaji je u svim knjižarskim lancima i pojedinačnim knjižarama širom Srbije.

Povezana vest:  "Poruka u boci" - nov roman nagrađivane norveške autorke