amoreta_snovi-nase-mladostiEdicija „Voleti večno“ donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme. A upravo iz te edicije stiže novi roman „Snovi naše mladosti“ T. D. Džouns koji možete pronaći na svim kioscima i u bolje snabdevenim knjižarama.

Kad želje iz prošlosti postanu stvarnost.

Pre deset godina Ema Davenport je poklonila svoje nevine godine i svu svoju ljubav plavookom momku koji joj je na kraju slomio srce. Mlada i neiskusna, nije mogla da zna da će to srušiti sve njene snove i promeniti joj život. Umesto nje, on je odabrao fakultet i karijeru.

Povezana vest:  Igudesman i Džu, svetska premijera na koncertu u Beogradu!

Sada, deset godina nakon što je ostavio ljubav svoje mladosti, Kejn Hanter se vratio. S njim je došao i vrtlog sećanja na prošle dane i izgubljene snove. Kejn poseduje moć da ponovo sagradi jednom porušen Emin svet, a osećanje krivice tera ga da uradi sve što može za ženu koju nikada nije zaboravio.

Međutim, kada sazna da sa Emom ima već odraslu ćerku, Kejn se suočava sa paničnim strahom. Hoće li mladalačka strast da preraste u realnost ili će njihova ljubav ostati samo san izgubljene mladosti?

Povezana vest:  Otvorena izložba „Evropska nagrada za savremenu arhitekturu 2022/ EU Mies Award“

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.