beba_bridzet_dzouns-helen_filding_vLaguna predstavlja još jedan hit naslov predstojećeg Sajma knjiga, „Beba Bridžet Džouns“ Helen Filding!

Urnebesna komedija o modernim dilemama Bridžet Džouns.

Ona je beznadežno rasejana, luckasta, površna, opsednuta kalorijama, ne zna da gleda na sat, ali i neodoljivo šarmantna, zabavna i nezaboravna: Bridžet Džouns. Pored svega toga, Bridžet je zatrudnela i presrećna je što će konačno dobiti dete, ali i očajna zato što ne zna ko je otac…

Povezana vest:  Polet iznad kukavičjeg gnezda – prodajna izložba slika korisnika psihijatrijskih usluga

Helen Filding je napisala novu knjigu o najsimpatičnoj debeljuci u Engleskoj. Vratila nas je u vreme kad je Bridžet ostala u drugom stanju i, naravno, sve svoje strahove, nedoumice i radovanja poverila vernom dnevniku. Kao i uvek, glavni muški junaci su lepi, pametni ali uštogljeni Mark Darsi i površni, neozbiljni ali šarmantni Danijel Kliver. Beba Bridžet Džouns je urnebesno svedočanstvo o srušenim nadama, slomljenom srcu, nagoveštajima sreće koja je možda nadohvat ruke kao i o doslednosti, tvrdoglavosti i časti. Bridžet će nas naterati da zajedno s njom besnimo, psujemo, mrzimo muškarce, plačemo, prihvatimo neminovno, ali i da se smejemo do suza, nadamo, navijamo i verujemo u ljubav.

Povezana vest:  Humanitarni projekat "Identitet" Dušana Kaličanina

Helen Filding je rođena u Jorkširu. Godinama je radila u Londonu kao novinarka, mnogo je putovala i to najčešće u Afriku, Indiju i Centralnu Ameriku. Autorka je šest romana.

Knjigu „Beba Bridžet Džouns“ Helen Filding možete pronaći od 20. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.