Uživajte u fenomenalnoj koreografiji Alekseja Ratmanskog uz muziku Dmitrija Šostakoviča u baletu „Munja“, ove nedelje, 6. novembra, samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom od 16časova.

Tokom žetve na jednoj od farmi, gostujuća plesna trupa objedinjuje balerinu sa svojom prijateljicom iz detinjstva, Zinom. U cilju da svom nevernom mužu održi lekciju, Zina, balerina i balerinin muž odlučuju da zamene uloge… Šostakovičev rezultat u Boljšoj teatru ovoga puta biva izazvan briljantnom spretnošću Alekseja Ratmanskog, stvarajući remek-delo koje podstiče smeh zahvaljujući komičnim prevarama, nesvakidašnjim pokretima i lažnim identitetima živopisnih likova koje izvodi Ruslan Skvorcov kao vodeći plesač. Scena Boljšoj teatra odiše snažnom i živom igrom koju donosi fenomenalna koregorafija Ratmanskog.

Povezana vest:  "X-Men", esencija američke strip kulture

Do kraja kalendarske godine, ljubitelji baletske umetnosti će moći da uživaju u jednom od najvećih svetskih klasika, baletu„Krcko Oraščić“ koji će u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center biti prikazan 18. decembra, dok će „Uspavana lepotica“ otvoriti sezonu u novoj godini 22. januara.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom 4 ili više karata za prikazivanje ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1000 dinara za sezonu direktnih prenosa 2016/2017.

Povezana vest:  Jack Dimich u KC Gradu: Monodrama Oj, živote! ponovo pred beogradskom publikom

Više informacija može se naći na www.cineplexx.rs.