Muzičko scenski spektakl „LORD OF THE DANCE“ ponovo stiže u beogradski Sava Centar, u utorak 10. aprila 2018. sa početkom u 20 časova.

Karte za ovaj šou su u prodaji od danas (petak 15. decembar) i mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima, preko linka: http://www.eventim.rs/rs/ i na blagajni Sava Centra, a cene će se kretati u rasponu od 2.200 do 3.500 RSD.

Obezbedite na vreme ulaznice za ovaj spektakl koji će sve ostaviti bez daha!

Povezana vest:  Održan dugoičekivani koncertni spektakl "DISNEY 100"

U aprilu naredne godine domaća publika će uživati u jedinstvenom Lord of the Dance plesnom spektaklu, koji još od davne 1998. i izvođenja na čuvenoj Vembli Areni drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, Lord Of The Dance se vraća u beogradski Sava Centar, ovaj put sa predstavom koja do sada nije viđena na našim prostorima.

Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, beogradskoj publici prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolje svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti. Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla. Kako ovaj šou uvek ide u korak sa vremenom, za novu turneju spremaju se efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi.

Povezana vest:  Nežna priča o neobičnom prijateljstvu u romanu Kristijan

Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu „Lord Of The Dance“ na novoj turneji. Majkl Rajan Fletli je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući Feet of FlamesCeltic Tiger i njegov najnoviji šou Lord of the Dance.

 

Povezana vest:  Javni poziv za street art umetnike: Oslikajte mural izuzetnim ženama Srbije