celestinsko_pressNovo izdanje izdavačka kuća Alnari: CELESTINSKO PROROČANSTVO, autora Džejmsa Redfilda
Izdavačka kuća Alnari objavila je novi naslov. Reč je o knjizi CELESTINSKO PROROČANSTVO autora Džejmsa Redfilda.
“CELESTINSKO PROROČANSTVO s pravom je jedna od najčitanijih knjiga današnjice. Ova avantura vodi čitaoca na put samospoznaje i ljubavi.“
– Writers Book Club
CELESTINSKO PROROČANSTVO je knjiga koje se javlja jednom u životu i zauvek menja postojeći pogled na svet!
U kišnim prašumama Perua otkriven je drevni rukopis u kom se nalazi devet ključnih uvida o samom životu – uvida koji vode čoveka ka sveopštem duhovnom preporodu na Zemlji.
Zasnovano na drevnoj mudrosti, Celestinsko proročanstvo vam pomaže da uspostavite vezu između onoga što trenutno doživljavate i omogućava vam da vidite šta će se desiti u narednim godinama vašeg života!
Ova nezaboravna priča odiše avanturom i novim otkrićima, ali je isto tako i vodič do istančanog zapažanja i odgovora na pitanja gde se i zašto nalazite u životu i usmerava vas ka novoj energiji i optimizmu.
Napomena autora:
“Već pola veka je prošlo otkako je novi uvid počeo da osvaja svet, nova svesnost koja se može nazvati samo transcedentalnom, duhovnom. Ukoliko čitate ovu knjigu, možda ste već naslitili šta se dešava, možda ste to već osetili u sebi. Počinje povećanom percepcijom načina na koji se odvija život svakog od nas. Primećujemo one slučajne događaje koji se dešavaju u pravom trenutku i donose prave pojedince koji će nam iznenada život usmeriti u novom i važnom pravcu. Možda više nego ikada pre, intuitivno osećamo dublje značenje tih tajanstvenih događaja. Znamo da je život zapravo duhovno otkrivanje, nešto lično i opčinjavajuće – otkrivanje koje još nijedna nauka, filozofija niti religija nije u potpunosti objasnila. Znamo još nešto: da će, kada budemo shvatili šta se dešava, kako da pokrenemo taj aluzivni proces i uvećamo njegovo prisustvo u životu, ljudsko društvo napraviti značajan iskorak u potpuno nov način života – onaj koji koristi najbolje iz naše tradicije i koji stvara kulturu koja je sve vreme bila cilj istorije… “
„Duhovni klasik… Knjiga koja se iznovačita i poklanja prijateljima“
– Dr Džoan Borisenko
Povezana vest:  „Umoran od života i smrti" na popustu