igorov_sou„Igorov magični šou” otvara vrata Velike dvorane Dečjeg kulturnog centra

Posle skoro dvanaest godina Dečji kulturni centar Beograda ponovo otvara vrata Velike dvorane u novoj sezoni 2010/2011. godine premijerom predstave „Igorov magični šou”, u subotu, 30. oktobra, u 18 časova. Repriza predstave je sledećeg dana u 11 i 13 časova.

„Igorov magični šou” je mađioničarski spektakl, u kome naš najbolji mađioničar Igor Trifunov sa glumcima izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke. Šou je izuzetno zabavan jer se u njemu direktno komunicira sa publikom (decom) i odlično uvežban, tako da i odrasli ostaju bez daha. Iluzionista Igor Trifunov dobitnik je više prestižnih međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su najznačajniji gran pri na Trećem i Sedmom balkanskom kongresu mađioničara, koji su se održali u Beogradu i Solunu.

Povezana vest:  Prvi Krokodokodil festival literature i ilustracija za decu

Predstava „Igorov magični šou”, u produkciji Dečjeg kulturnog centra Beograda i Media Global Agency, nastala je kao rezultat velike popularnosti televizijske emisije „Igorova ulična magija”. Predstava će biti na repertoaru svake nedelje od 11 i 13 časova u Velikoj dvorani Dečjeg kulturnog centra Beograda.