Ne propustite priliku da posetite Guitar Art Day koji će se održati u subotu, 22. septembra u 18.00 časova na trgu novobeogradskog kompleksa West 65. Na početku programa  predstaviće se mladi talenti Kreativnog Kursa Gitare i BeoBalet hor, a zatim će poznati gitarista Bojan Ivanovski održati koncert. Ulaz je slobodan!

Biće to prilika da svi poznavaoci dobrog gitarskog zvuka uživaju u koncertu jednog od naših najznačajnijih gitarista mlađe generacije. Koncertni program specijalno je pripremljen za ovu priliku, gde će Bojan Ivanovski izvesti najpoznatije gitarske numere u autorskim aranžmanima.

Povezana vest:  Autoportret dečaka sa autizmom u knjizi "When you get a signal - Kada dobijete signal"

U okviru projekta Guitar Art Day biće predstavljena i velika instalacija gitare od od 10 metara, koja na najatraktivniji način za publiku simbolizuje i promoviše najpopularniji instrument na svetu – gitaru!

Za najmlađe posetioce pripremljene su Art radionice, igrice i pokloni.

Caffe Hashtag u okviru kompleksa West 65 organizovao je akciju tokom koncerta Bojana Ivanovskog. Publika će mati priliku da uživa u kafi za poneti po akcijskoj ceni u iznosu od 100,00 dinara.

Povezana vest:  Knjige o seksu se rado čitaju

Bojan Ivanovski jedan je od naših najznačajnijih gitarista mlađe generacije. Karijeru je započeo kao klasičan gitarista u Beogradu. Položio je prijemni ispit na „Royal College of Music“ u Londonu i na FMU u Beogradu. Diplomirao je na FMU, a nastavio je specijalizaciju u Italiji na „Francisco Tarrega“ akademiji u klasi prof. Paola Pergorara.

U proteklih 10 godina profesionalno radi kao studijski muzičar gde sviranjem i proučavanjem različitih stilova na električnoj gitari dobija inspiraciju da napravi projekat “A Whole New World” gde na svojim nastupima spaja klasični, džez i rok stil sviranja gitare.

Povezana vest:  Ponovo radi biletarnica Ateljea 212

Bojan Ivanovski JOBY predstaviće se publici u okviru projekta Guitar Art Day koncertom “Fingerstyle guitar”. Ovaj koncert pruža vrhunsku interpretaciju različitih stilova koje može da izvede samo svestran i veoma obrazovan gitarista.