Veliki deo čitalaca Laguninih izdanja čine mladi – od onih koji tek počinju da razaznaju likove, boje i životinje, preko onih koji se upoznaju sa slovima i uče o svetu oko nas, do tinejdžera koji obožavaju uzbudljive naslove i serijale namenjene njihovom uzrastu.

Povodom manifestacije Dečja nedelja, koja se tradicionalno održava širom Srbije tokom prve nedelje oktobra, odlučili smo da u ovih sedam dana održimo Dečju nedelju i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs! Za sve dečje i tinejdž naslove omogućili smo dodatni popust od 10%, koji se može kombinovati sa svim ostalim popustima – količinskim na sajtu Delfi knjižara i članskim i količinskim na sajtu Lagune.

Povezana vest:  „Krvava žetva" Dešijela Hemeta u prodaji

Za sve porudžbine napravljene između 1. i 7. oktobra koje budu imale barem jedan naslov iz ovih kategorija pripremili smo i poklone iznenađenja.

Za sve porudžbine u vrednosti iznad 2.000 dinara dinara poštarina je besplatna, a u toku je akcija sa kompanijom Mastercard, tokom koje svi koji online plate karticama Mastercard ili Maestro dobijaju besplatnu poštarinu, bez obzira na vrednost porudžbine.

Povezana vest:  Koncert ansambla Almazijan u Madlenianumu

Manifestacija Dečja nedelja se održava svake godine u mesecu oktobru, sa ciljem skretanja pažnje javnosti na decu i mlade, na dete kao nosioca prava, na potrebe dece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici, na njihovo pravo da odrastaju u što boljim uslovima, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje potencijala.

Čitajte sjajna dečja i tinejdž izdanja Lagune i ostvarite dodatni popust od 10% za online kupovine tokom Dečje nedelje, koja se održava od 1. do 7. oktobra.

Povezana vest:  Obradujte svoje mališane najboljim knjigama!