Vulkančić predstavlja novu knjigu za najmlađe čitaoce Sveznalice: Zašto i kako? Sve o svemu u 700 pitanja. U ovoj knjizi dete će na neobičan način saznati mnogo neverovatnih činjenica iz različitih oblasti (nauka, ljudsko telo, priroda, istorija, životinje, svakodnevni život…). Sve to propraćeno je neobičnim ilustracijama i shematskim prikazima, kako bi učenje bilo lakše i zabavnije.

Zašto pingvinima nikad nije hladno? Kako se biljke hrane? Zašto su Egipćani gradili piramide?Odgovore na ova, i 700 različitih pitanja koja deca svakodnevno postavljaju saznaćete u novoj knjizi iz edicije Sveznalice. Knjiga je idealna za decu stariju od sedam godina, a bavi se temama istorije, prirode, nauke i svakodnevnog života. Ilustracije detaljno objašnjavaju pojmove i pojave, ainteresantni i neobični podaci pomažu deci da lakše usvoje znanje.

Do sada, Vulkančić je objavio slične naslove kao što su: Enciklopedija kul činjenica iz sveta oko nasEnciklopedija za decuDečja enciklopedija o životinjama Lepezice sveznalice.

Povezana vest:  Novi roman za tinejdžere: Neobičan slučaj Noe Hipnoze