Vulkan izdavaštvo predstavlja ljubavnu priču koja će vas ugrejati ove zime! Jednog dana u decembruroman za sve romantike, potpisuje autorka Džozi Silver. Publika širom sveta oduševljena je ovim neponovljivim bestselerom, a uskoro će osvojiti i srca svih vas!

Jednog dana u decembru je ljubavna priča o tome šta se dešava nakon što upoznate, ili ne upoznate onog pravog. Deset godina prijateljstva, propuštene prilike, promašeni putevi i sudbina koja se poigrala sa glavnim junacima, ostaviće trag i na čitaoce. Radosna, dinamična i neobična romansa podsetiće nas, da na putu do sreće, sudbina često umeša prste i izmeni planove kada to najmanje očekujemo. Topla priča dočarava najdublje emocije glavnih junaka i omogućava čitaocima da se sa njima poistovete. Roman istražuje ljubav, a čita se kao triler ispunjen tajnama i izdajama srca.

Povezana vest:  Tri nove izložbe u Kulturnom centru Beograda

Lori je prilično sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. Ali onda, jednog snežnog decembarskog dana, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda čoveka za kog istog trenutka zna da je onaj pravi. Pogledi im se sreću, nastupa trenutak čiste magije… a onda je autobus odvozi dalje. Ubeđena da im je suđeno da se opet sretnu, cele godine ga uzalud traži na ulicama, po autobuskim stajalištima i kafićima. I baš kada se pomirila sa tim da ga više nikada neće videti, njena najbolja drugarica upoznaje je sa svojim novim momkom Džekom. Lori ne može da veruje svojim očima: to je on, muškarac za kojim je mesecima čeznula. Slomljenog srca, odlučuje da zaboravi i njega i onaj čarobni prvi susret, i nastavi dalje sa svojim životom. Ali zakone ljubavi ponekad je teško shvatiti, a sudbina prati neobjašnjive smernice da bi nas dovela do srećnog kraja.

Povezana vest:  Svečano otvaranje 16. BINA – Izložba „Beogradska škola stanovanja od kraja 1950. do sredine 1980. – Kompleksnost ideja“

Džozi Silver je nepopravljivi romantik. Svog supruga upoznala je tako što ga je na rođendanu slučajno nagazila. Trenutno živi sa suprugom, njihova dva sina i mačkom u jednom malom gradu u Engleskoj.