Svaki početak je važan, a ako on može da bude i sladak, to ne treba propustiti.

Kompanija Bambi i Laguna spremili su sjajnu akciju „Sladak početak“, koja vam na poklon donosi čokoladne Bambi napolitanke ukoliko kupite jedan od tri ponuđena Lagunina naslova.

Izbor neće biti lak jer smo odabrali sjajne naslove.

„Slatke priče“ Slađane Jelić otkrivaju psihološku i biološku suštinu gladi i uživanja u hrani, učeći nas kako da postignemo i sitost i zdravlje i zadovoljstvo.

Povezana vest:  Najzanimljiviji književni događaj godine – Novi slučaj slavnog detektiva Agate Kristi

„Knjižara jučerašnjih dana“ Ejmi Majerson donosi delić zagonetke, prstohvat misterije, mrvicu porodične drame, pregršt snova zaljubljenika u knjižare i još mnogo više od toga…

U knjizi „Pariska škola šarma“ Džejmi Ket Kolan nas ljupko podučava kako da postanemo šarmantne kao Francuskinje, usavršimo umeće flertovanja, privučemo romantiku u život, budimo čežnju i strast i osvajamo muška srca. Međutim, ne zadržava se samo na tome. Ona nam mami osmehe primerima iz života svojih prijateljica i poznanica, dočarava vrevu pariskih bulevara, upoznaje nas s neophodnim veštinama u igri zavođenja, prenosi miris svežeg francuskog bageta, ukus francuskih vina, kremastu raskoš eklera i čak deli nekoliko odličnih recepata.

Povezana vest:  Ekskluzivno u Noći knjige potpisan ugovor za nastavak romana "Duge noći i crne zastave"

Nećete pogrešiti koji god naslov da izaberete, a priču ćete zasladiti ukusnim Bambi napolitankama.

Akcija važi od 21. januara i traje dok ima zaliha, a prilikom kupovine možete iskoristiti i članski i količinski popust.