Triler za pamćenje: Bez izlaza

Četiri stranca. Snežna oluja. Otmica.

Dok se smenjuju nepredvidivi obrti i zapleti, napetost raste svakom novom stranicom u romanuTejlora Adamsa Bez izlaza. Knjiga za sve ljubitelje trilera do sada je prodata u desetinama hiljada primeraka širom sveta i prevedena na 12 jezika. O činjenici koliko je roman Bez izlaza dobro prihvaćen govori i podatak da je 20th Century Fox kupio filmska prava za ovaj naslov, pa u narednom priodu možemo očekivati i ekranizaciju.

Povezana vest:  Vulkanovih TOP 50 knjiga za odmor: Kupiš jednu, čitaš dve

Na putu kući pred praznike, Darbi Torn je zbog snežne oluje prinuđena da skrene sa druma i zaustavi se na odmorištu usred nedođije u planinama Kolorada. Tokom noći koju provodi sa četiri potpuna stranca, sasvim slučajno će ugledati devojčicu zaključanu u jednom od parkiranih automobila. Iznenada svesna da je u velikoj opasnosti, Darbi se pita: Ko je devojčica? Zašto je oteta? Kako da joj pomogne kad nema signala na mobilnom telefonu, a ne može da nastavi put zbog snega? Ko je od preostalih putnika oteo dete i kome Darbi uopšte može da veruje saznajte u trileruBez izlaza koji se čita u jednom dahu.

Povezana vest:  Donatorska večera i prezentacija ekspedicije „Albanska golgota 100 godina kasnije"

Tejlor Adams, režiser i pisac, dobitnik je prestiznih nagrada. Najpoznatiji film koji je režirao nosi naziv And I feel fine. Nekoliko godina radi u filmskoj industriji i živi u državi Vašington. Vulkanizdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora. Roman Bez izlaza preporuka je za sve one koji vole dobre trilere poput naslova kao što su Devojka iz voza, Žena na prozoruOna je između nas i drugi.

Povezana vest:  Matija Dedić, kvartet Signum i Vojvodjanski simfonijski orkestar na Kolarcu