Dan zaljubljenih je idealan povod da obradujete voljenu osobu lepim poklonom. Laguna i kompanija Sarantis pripremili su sjajnu akciju za ovaj praznik ljubavi, 14. februar. Uz kupljenu knjigu autorke Simonide Milojković „Dijagnoza: ljubav“ možete da izaberete poklon – za dame „B.U.“ toaletnu vodu ili za muškarca „STR8“ afteršejv.

Okosnica novog romana autorke bestselera „Grabljivica“, „Ljubav u doba kokaina“ i „Žena“ priča je o Jeleni, zavodljivoj glumici, i zgodnom, ali oženjenom beogradskom psihijatru Petru, koji odlučuje da je zavede i istraži da li je zaljubljenost vrsta psihoze. Tako se Jelenin život pretvara u psihološki eksperiment, a ona se ludo zaljubljuje verujući da je pronašla čoveka svog života. Jelenin dnevnik postaje hronika njihove ljubavi, a Petrova beležnica hladna analiza jednog istraživanja. Međutim, ko od njih dvoje ispisuje verodostojnu priču? Da li je Jelena zaista pronašla savršenog muškarca, a Petar savršeno zamorče? Ko je zanesen ljubavlju, a ko manipulacijom, ko je u čijoj priči osvetnik, a ko žrtva sopstvene strasti?

Povezana vest:  Svetska premijera – prvi prevod nove knjige Marija Vargasa Ljose KELTOV SAN

Akcija traje od 11. do 16. februara, odnosno dok ima zaliha.

Samo u Delfi knjižari u tržnom centru Big Fashion na Karaburmi, pored mogućnosti da se uz kupljenu knjigu izabere poklon, biće aktuelna i akcija za sve posetioce, u okviru koje će moći da se fotografišu uz veliku postavku „Dijagnoza ljubav“ koju je ilustrovao Marko Somborac, poznati crtač stripova. Svi posetioci koji se fotografišu sa postavkom i odmah objave fotografiju na društvenoj mreži Instagram, uz haštag #DijagnozaLjubav, dobiće jedan od navedenih poklona.

Povezana vest:  16. Noć muzeja – Sloboda inspirisala celu Srbiju!

Spremite se za Dan zaljubljenih!