Dragi Poterhedi,

Kao što znate, bliži nam se Međunarodna noć Hari Poter knjiga.

Ove godine, širom sveta, fanovi Harija Potera i čudesnog Hogvorts sveta magije, proslaviće je u četvrtak 7. februara.

Kao i svake godine, Evro Book se i ove godine priključuje obeležavanju ove noći odobravanjem dodatnog popusta na sva naša Hari Poter izdanja za sve onlajn porudžbine (preko sajta i društvenih mreža) kao i za porudžbine preko telefona (011 344 6618) od 1. do 15. februara 2019. godine.

Povezana vest:  Preminuo Gabrijel Garsija Markes

Takođe, u saradnji sa dečijim odeljenjem Biblioteke grada Beograda organizujemo Hari Poter trivia kviz 7. februara u 13h u Zmaj Jovinoj 1. Dođite da se družimo, pričamo o Hariju Poteru i prelistavamo prelepu knjigu „Hari Poter i putovanje kroz istoriju magije”! Kviz-druženje se organizuje i u dečijem odeljenju gradske biblioteke u Zrenjaninu, ne propustite ako ste tamo!

Serijal knjiga o Hariju Poteru, jedan je od najprodavanijih romana za decu i tinejdžere. Prvih sedam knjiga objavljenih od 1997. do 2007. godine prodato je u 450 miliona primeraka u preko 200 zemalja. Knjige su prevedene na 73 svetska jezika i na osnovu ovih knjiga nastalo je osam filmskih hitova.

Povezana vest:  Andrea Bočeli nastupa 22. jula u prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest.
Ako se još uvek niste upoznali sa svetom Hari Poter magije, iskoristite ovaj promotivni period i poručite knjige po najpovoljnijim cenama! S druge strane, vama koji ste odavno pročitali svih sedam Hari Poter delova, preporučujemo ilustrovana izdanja i najnoviju knjigu „Hari Poter i putovanje kroz istoriju magije”.

Ne zaboravite da pratite Evro Book na društvenim mrežama i #HarryPotterBookNight za najnovije vesti i informacije o dešavanjima posvećenim Međunarodnoj noći knjiga o Hariju Poteru!

Povezana vest:  "Orlovi ponovo lete" u Laguni

Magični pozdrav od nas iz Evro Booka!

„Potrebno je mnogo više hrabrosti da se suprotstaviš svojim prijateljima nego neprijateljima.” Albus Dambldor