Vulkančić predstavlja Sveznalice za prvidrugitreći i četvrti razred koje sadrže čak 120 zabavnih i pametnih igara u kojima će osnovci uživati. U ovim knjigama deca će pronaći igre koje će im pomoći da razviju logičko razmišljanje, sposobnosti opažanja, matematičke veštine, kao i da nauče neke nove činjenice, a sve to na zabavan i kreativan način. Sati i sati zabave su zagarantovani!

Povezana vest:  Italijanska izložba “Sjaj renesanse” otvorena u Beogradu, trajaće do 30. juna!

Novi naslovi iz dobro poznate edicije Sveznalice sadrže različite zadatke: ukrštene reči, bojanke, slagalice, rebuse, sudoku… Prilagođene različitim uzrastima, idealan su poklon za svako radoznalo dete.

Iskoristite raspust na kreativan način! Rešite zadatke, mozgalice, zagonetke, pronađite razlike, popunite sudoku ukrštenice i odgovorite na sve izazove SveznalicaUključite vijuge i maštu – zabava može da počne!

Povezana vest:  Nepopravljivi romantik i druga otkrovenja o ljubavi

Uz Sveznalice za prva četiri razreda osnovne škole, učenje nikad nije bilo lakše. Vulkan izdavaštvodo sada je objavilo veliki broj naslova iz čuvene edicije, kao što su: Sveznalice – Zašto i kako?,Lepezice sveznalice: Učimo engleski –rečnikLepezice sveznalice u obliku sladoleda i mnogi drugi.