Nakon izuzetno uspešne „parfemske turneje“ u 2018. godini, u okviru koje su održali koncerte u Parizu, Londonu i Njujorku, LP Duo – Sonja Lončar i Andrija Pavlović nastupiće 2. marta na sceni Kolarca.

Na koncertu na Kolarcu, LP Duo će svirati na posebno dizajniranim hibridnim klavirima, koje su osmislili zajedno sa elektroinženjerima Darkom Lazovićem i Draganom Novkovićem, povezujući akustične klavire sa kompjuterima te stvarajući jedinstven zvuk koji spaja prošlost, sadašnjost i budućnost.

Povezana vest:  Izuzetan uspeh predstave „Nije to to“ nastale u saradnji Beogradskog dramskog pozorišta sa SARTR-om iz Sarajeva, Zetskim domom s Cetinja i Međunarodnim teatarskim festivalom MESS

Sonja i Andrija će vas povesti publiku na jedinstveno putovanje kroz muziku kompozitora 21. veka XXI veka kao što su Meijering, Bošičević, Helweg, Correa…

Takođe, na ovom koncertu publika će moći premijerno da čuje deo autorske muzike LP Dua za dva hibridna klavira, koja će se uskoro pojaviti na njihovom novom albumu u izdanju svetski poznate muzičke kuće Universal Music Group.

Povezana vest:  Sajam knjiga u Beču „Buch Wien16“

Koncert na Kolarcu biće realizovan u saradnji sa Fabrikom i Centrom za novu umetnost CENU.