Roman Eloize Džejms U čarobnoj noći ubediće vas da verujete u ljubav i čuda. U pitanju je druga knjiga iz čuvenog serijala Desperate Duchesses i donosi neponovljivu priču o velikoj, grešnoj ljubavi.Ljubitelji istorijskih romansi mogu da pročitaju dodatna poglavlja na autorkinom veb-sajtu, napisana upravo kao zahvalnost svim vernim i redovnim čitaocima.

Kada je te čarobne noći ledi Perdita Selbi, porodici i prijateljima poznatija kao Popi, upoznala vojvodu Flečera, znala je da je on njena srodna duša i čovek kog će zauvek voleti. Ovaj veoma privlačan muškarac bio je savršen izbor za izuzetno lepu i naivnu Engleskinju, a njihovo venčanje bilo je kao iz bajke. Četiri godine kasnije, Popi i vojvoda postali su najpoznatiji par u gradu, ali blistava fasada njihovog savršenog braka krije neprijatnu tajnu – nestalo je strasti. Međutim, vojvoda ne želi da izgubi ženu za kojom i dalje žudi. Rešen da je ponovo osvoji i podseti na vrele dane njihove ljubavi, moraće da pronađe način i ponovo je zavede.

Povezana vest:  Vlajčić i Popović o romanu "Talentovani gospodin Ripli" 1. februara u 18 sati, Delfi SKC

Eloiza Džejms čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Vulkan izdavaštvo  objavilo je mnogobrojne naslove ove autorke među kojima su Srce puno ljubaviČetiri noći sa vojvodomSedam minuta u raju, Zabranjena zadovoljstva i druge.

Povezana vest:  Da se smejete i kad vam nije do smeha – nova knjiga Bojana Ljubenovića „Ništa nije smešno“