Knjiga 17 pravila ispravnog življenja pisana je za ljubitelje popularne psihologije koji čitaju kvalitetnu literaturu edukativnog karaktera. Ovom knjigom, svetski poznat i priznat autor Og Mandino još jednom je dokazao zašto je bio jedan od najboljih.

Mudra, inspirativna knjiga 17 pravila ispravnog življenja je topla priča o ljudskom trijumfu i ličnoj pobedi. Primenom saveta koji se lako pamte, svaki čitalac može postići uspeh, samo ako dovoljno želi. Mandinovih sedamnaest pravila predstavljaju pravu esenciju mudrosti koja je svima dostupna. Jednostavna pravila sadrže idealan recept za unutrašnje napredovanje i uživanje u životu.

Ogastin Og Mandino bio je jedan od najinspirativnijih autora na svetu. Međutim, nije oduvek bilo tako. U knjizi 17 pravila ispravnog življenja prvi put opisuje radosni i spasonosni proces koji ga je za desetak godina preobratio iz alkoholičara u milionera i srećnog čoveka. Mandino je jedina osoba koja može da ispriča ovu toplu priču o ljudskom trijumfu, samo zato što je to, pre svega, njegova lična priča. Upravo zbog toga uticaće i na život svakog čitaoca.

Autor je rođen Masačusetsu, a umro u Nju Hempširu. Bio je jedan od najvećih gurua za pitanja trgovine i autor brojnih bestselera, od kojih je najpoznatiji Najveći trgovac na svetu. I posle više od dve decenije od njegove smrti, Mandino i dalje važi za jednog od najinspirativnijih i najpopularnijih motivacionih autora današnjice. Njegove knjige prodate su u više od pedeset miliona primeraka i prevedene na više od dvadeset pet jezika. Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo mnoga dela ovog autora, a naslovom 17 pravila ispravnog življenja započinjemo s ponovnim izdavanjem Mandinovih knjiga.

Povezana vest:  ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ZA "LORD OF THE DANCE" U PRODAJI DODATNE KARTE