U autobiografskoj knjizi „Strast“, nastavku bestselera „Bez daha“, Ivana Stanković, srpski top-model devedesetih godina, koja je u bogatoj karijeri bila devojka sa naslovnice magazina Vogue i zaštitno lice brenda Armani, otvoreno piše o svojim iskustvima u modelingu. Manekenka koja je šetala svetskim pistama rame uz rame sa Sindi Kroford, Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, lice koje je krasilo bilborde širom sveta u Londonu, Milanu, Tokiju i Njujorku, donosi vam autentične priče koje vam niko drugi neće ispričati.

Povezana vest:  "Grand Central" Dušana Miklje od srede u prodaji

Ivana Stanković otvoreno govori o svojoj karijeri i ceni uspeha. Njeno svedočanstvo i saveti iz prve ruke pomoći će budućim manekenkama i manekenima, ali će i zagolicati maštu čitalaca koji žele da znaju kakav je zaista život bogatih i slavnih.

Prvi deo Ivanine biografije objavljen je pre osam godina. Ali ona je sigurna da će joj čitaoci oprostiti čekanje na nastavak kad budu pročitali „Strast“. „Uz ovu knjigu biće u prilici da zavire iza kulisa ’glamuroznog i savršenog’ sveta svetskog ali i našeg modelinga. Čitajući moje priče, proći će sa mnom kroz sve neverovatne situacije koje sam proživljavala. Smejaće se do suza kad budu čitali priče ’E, pa nećemo tako ragazzi’ i ’Svetski projekat’, iznenadiće ih poglavlja ’Majka i ćerka sa periferije’, ’Tama u gradu svetlosti’ i ’Kad pre?’, podsetiće se ogromnog uspeha serijala ’Prvi srpski top-model by Ivana Stanković’ u priči „I Tito, i Brena, i Čola’ i pustiće suzu kad budu čitali meni najvažniju priču ’Ptičica’. Sigurna sam da će posle čitanja tristotinak stranica reći da je knjiga bila vredna čekanja“, rekla nam je Ivana.

Povezana vest:  „Obično veče“, kultna predstava Milana- Laneta Gutovića, ponovo u Beogradu!

Knjigu „Strast“ možete pronaći od četvrtka 13. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.