Kako je leto vreme odmora, za avgustovsko druženje u okviru nove tribine Laguninog književnog kluba izabrali smo sjajnu komediju „Suludo bogati Azijci“ Kevina Kvana, svetski bestseler prodat u preko 2.000.000 primeraka.

Kada pristane da provede leto u Singapuru sa svojim dečkom Nikolasom Jangom, Njujorčanka Rejčel Ču zamišlja skroman porodični dom i lep odmor s čovekom za koga se nada da će se udati. Ali Nik je propustio da svojoj devojci kaže nekoliko ključnih detalja: da je bogati naslednik i jedan od najpoželjnijih mladoženja u zemlji. Rejčel će se naći u svetu nezamislivog bogatstva i raskoši, gde će biti na meti starih i novih bogataša, oportunista i spletkaroša i rođaka koji se u sve mešaju. I to sve pre nego što iznenada otkrije pravi identitet svog davno izgubljenog oca.

Povezana vest:  Predavanje-performans Nikole Pilipovića o "Kompoziciji II"

Pedeset četvrta tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak 2. avgusta od 18 sati u knjižari Delfi u SKC-u. O knjizi „Suludo bogati Azijci“ govoriće Dijana Radinović, prevoditeljka, Milan Nikolić, glavni urednik magazinaEsquire, i Nevena Milojević, mlađa urednica u Laguni.

Popust od 30% na knjigu „Suludo bogati Azijci“ možete iskoristiti do 2. avgusta u svim knjižarama Delfi i Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33.

Povezana vest:  NOVA AKCIJA NA SAJTU WWW.VULKANCIC.RS - PLATIŠ 2, DOBIJAŠ 3 KNJIGE!