Džon Grej i Ardžuna Ardag, autori svetskog bestselera Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere, u knjizi Planeta muškaraca predstavljaju dvanaest osobina nove muškosti. Svako poglavlje nudi živopisni portret kvaliteta, prikazuje izazove sa kojima se muškarci danas suočavaju, pomaže im da dostignu svoj pun potencijal i predlaže desetine načina za razvoj svakog kvaliteta.

Povezana vest:  Nagrada „Lazar Trifunović” za 2022. godinu istoričaru umetnosti i kustosu Miroslavu Kariću

Tokom pisanja knjige Planeta muškaraca, autori su se oslanjali pre svega na sopstveno iskustvo, ali i na različite studije. Čitajući, otkrićete svoju svrhu i misiju. Ovaj priručnik pomoći će vam da se povežete sa sopstvenim osećanjima i da živite život u skladu sa svojim bićem, poštujući sve obaveze koje život donosi. Planeta muškaraca je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi. Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca, kao i da sopstvenog partnera podrže na najbolji način.

Povezana vest:  Izložba Nadežda Petrović u Parizu u Kulturnom centru Srbije u Parizu od 11. oktobra

Dr Džon Grej je američki bračni savetnik i predavač. Autor je velikog broja knjiga koje su postigle međunarodni uspeh. Planetu muškaraca napisao je u saradnji sa Ardžunom Ardagom, motivacionim govornikom koji iza sebe ima devet knjiga.