Uz knjigu Jedi i pobedi bolest otkrijte novu nauku o tome kako telo može samo sebe da izleči. Naučite da iz hrane izvučete ono najbolje i pokrenete svih pet urođenih odbrambenih sistema u svom organizmu. Pored toga što je informativna i sveobuhvatno napisana, knjiga je potkovana naučnim dostignućima i dugogodišnjom praksom samog autora, koji je predstavio revolucionaran pristup očuvanju zdravlja i borbi protiv mnogih bolesti.

Jedi i pobedi bolest je najbolji praktični vodič za upotrebu hrane zarad poboljšanja zdravlja. Pisan je za sve one koji su u dobroj formi i žele da tako i ostane, za ljude koji počinju da osećaju svoje godine i žele da spreče propadanje i hronične bolesti, za sve one koji žive sa srčanim oboljenjem, dijabetesom, autoimunom bolešću ili nekim drugim hroničnim stanjem, ali i za hrabre ljude koji se aktivno bore protiv opake bolesti kao što je rak, ili imaju genetsku predispoziciju da obole od karcinoma. Ova knjiga je izvanredna jer duboko objašnjava jedinstvene mikronutrijente široke palete hrane i njene specifične interakcije sa ćelijama i tkivima u telu. Doktor Li ne samo da nam govori zašto je, na primer, jabuka korisna za zdravlje već, što je još važnije, otkriva koja je vrsta jabuke najbolja.

Autor priručnika koji je promenio životne navike milionima širom sveta, dr Vilijam V. Li je svetski poznat lekar, naučnik i pisac. Na čelu je Fondacije za angiogenezu, a njegov revolucionarni pristup borbi protiv bolesti vrti se oko pronalaženja zajedničkih imenilaca. Aktivno sarađuje sa vrhunskim univerzitetima. Popularni priručnik doktora Lija Jedi i pobedi bolest možete nabaviti u svim Vulkan knjižarama širom Srbije ili ga naručiti putem sajta Izdavaštva www.vulkani.rs.

Povezana vest:  DIREKTAN PRENOS OPERE „FALSTAF" 14.DECEMBRA U CINEPLEXXU