U uzbudljivoj metaforičnoj priči Hidra, autor Džoš Kofman istražuje nesigurnost i strah koji su svojstveni suočenju sa bilo kojim izazovom, od započinjanja novog posla do završetka umetničkog dela. Rizici tog poduhvata ne mogu se eliminisati, ali mogu se razumeti, predvideti i donekle ublažiti. Naoružani avanturističkim uvidom u zastrašujući izazov, možete sagledati grandioznost svog projekta i usmeriti se na postizanje cilja.

Hidra je izvanredan priručnik za umetnike, kreativne profesionalce i preduzetnike kojima je dosta ignorisanja poziva na avanturu. Zamislite da sve ambiciozne, nesigurne projekte sa kojima se svakodnevno suočavamo posmatramo ne samo kao apstraktan izazov već kao živo biće. Autor ih je nazvao jednim imenom – hidra. Zbog straha od neuspeha često odbijamo važne životne prilike koje nam se neće ponovo ukazati. Ukoliko vam je dosta sedenja u zagušljivoj prostoriji, pogrbljenosti nad radnim stolom i zgrčenih prstiju umrljanih mastilom, došlo je pravo vreme da preuzmete život u svoje ruke, a knjiga Džoša Kofmana će vam pomoći u tome. Povećajte produktivnost, suočite se sa svojim strahovima, ostvarite ambicije i postanite junaci kakvi ste predodređeni da budete. U mraku koji je pred vama čeka vas hidra – pobedite je.

Povezana vest:  Druga knjiga „Seoba“ iz edicije „Tragovi“ u prodaji

Autor Džoš Kofman svojevremeno je napisao dve knjige koje su postale bestseleri: The Personal MBA: Master the Art of Business The First 20 Hours: How to Learn Anything… Fast! Prodate su u više od pola miliona primeraka širom sveta i prevedene na dvadeset dva jezika. Hidra u izdanju Vulkan izdavaštva je njegov prvi izlet u alegorijsku fikciju.

Povezana vest:  Preminuo glumac Feđa Stojanović