U prodaji je nova knjiga „Tražim srodnu dušu“ autorke Rejčel Vinters, u izdanju Izdavačke kuće „Evro Book“.

Može li stvarna ljubav da bude kao ona na filmu?

Romantična komedija kakvu odavno niste doživeli… pardon, pročitali!

Ivi se preselila u London kako bi ostvarila svoj san da postane scenarista. Međutim, kad se zaposlila u Agenciji za film i TV, kao asistent Vilijama Džonatana Trećeg, poznatog i kao „Zovite mi Monti”, taj san će na izvesno vreme morati da zanemari, kako bi drugima pomogla da ostvare svoje snove.

Povezana vest:  Preminuo prvak Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Tanasije Uzunović

Ubrzo se ispostavlja da je agencija na izdisaju: može da je spase samo Montijev najvažniji klijent, Ezra Čester. Međutim, kad je saznao da se od njega očekuje da napiše romantičnu komediju, Ezra odustaje – ispod časti mu je da, kao scenarista oskarovac, piše scenarije za nekakve sentimentalne limunadice.

Zato Monti zadužuje Ivi da ga ubedi. Ali kako Ezra ne piše ništa što se kosi s njegovim ličnim uverenjima, pred Ivi je težak zadatak: ako mu dokaže da devojka može da se zaljubi kao na filmu, on će napisati scenario na tu temu.

Povezana vest:  Predstava „Anika i njena vremena“ Srpskog narodnog pozorišta večeras u Aleksincu

Kako upoznavanje preko interneta ne dolazi u obzir, preostaje joj jedino da svog budućeg sretne kao što je Hari sreo Seli ili kao što je Hju Grant sreo bilo koju junakinju romantičnih komedija u kojima je mamio uzdahe. No može li u životu zaista da bude kao na filmu? Može li život da bude romantična komedija?

Povezana vest:  Basarina "Gnusoba" dijagnoza srpskog društva

Maloprodajna cena knjige: 792,00 rsd