Banca Intesa je sa izdavačkom kućom Laguna u svojoj ekspozituri u Ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru priredila najmlađima novogodišnju čaroliju. Za decu svojih klijenata organizovala je druženje sa piscem Urošem Petrovićem pod nazivom „Vreme je za knjigu“.

Uroš Petrović je čitao najinteresantnije delove iz „Zagonetne potrage“ i potpisivao primerke knjige, a mališani su zajedno sa roditeljima uživali u pustolovinama i rešavali zagonetke i mozgalice. Dečji smeh i praznična atmosfera pretvorili su ekspozituru u mesto susreta dece i čudesnog sveta umetnosti koje se pamti kao nezaboravni događaj iz detinjstva. Duh igre i praznične čarolije upotpunili su novogodišnji paketići za najmlađe i slikanje sa Deda Mrazom.

Povezana vest:  Muzej Akropolja najposećeniji u Grčkoj

„Vreme je za knjigu“ je još jedna u nizu inicijativa koje je Banca Intesa sprovela u okviru projekta „It’s time for sharing time“ svoje matične grupe Intesa Sanpaolo sa ciljem da kroz različite događaje i sadržaje klijentima dodatno približi svoje ekspoziture.

Ekspozitura u Ulici Bore Stankovića 9 jedna je od najekskluzivnijih u poslovnoj mreži Banca Intesa, organizovana je u skladu sa najnovijim standardima grupe Intesa Sanpaolo, a njen koncept i radno vreme u potpunosti su prilagođeni životnom stilu i potrebama klijenata.

Povezana vest:  Promotivna radionica svahili jezika u MAU